X

Nokas har bytt namn till Avarn Security
Avarnsecurity.se

Gå till avarnsecurity.se »

Nokas fortsätter med kontanthantering

Fortsätt till Nokas.se »

Cookies och personuppgiftsskydd

Nokas AS tar personuppgiftsskydd på allvar och vi ska behandla personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Personuppgifter är information som kan knytas till en enskild person.

Vi behandlar inte personlig information om vi inte har en rättslig grund för det. Med behandling menas varje hantering eller spridning av personuppgifter, automatiserade eller inte, till exempel insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, anpassning eller modifiering, hämtning, användning, överföring, spridning eller annan form av tillgängliggörande, sammanställande eller samkörning, begränsning, radering eller förstörande.

Behandlingen av personuppgifter regleras av nationella personuppgiftslagar, och av ett antal andra lagar inom ekonomi, marknadsföring och redovisning.

Nokas AS ansvarar för insamling och användning av personuppgifter i samband med drift och underhåll av Nokas.no / Nokas.se / Nokas.dk / Nokas.fi.

Loggen används för att skapa statistik om användningen av webbplatsen och ligger till grund för förbättringar av densamma. Loggen används också för säkerhetsändamål för att avslöja eventuella attacker och obehörig användning av Nokas.no/.se/.dk/.fi. Genom att använda Nokas.no/.se/.dk/.fi godkänner du användningen av cookies, Piwik och Google Analytics.

För att utveckla och förbättra Nokas.no/.se/.dk/.fi använder vi Piwik och Google Analytics. Dessa är webbanalystjänster.

Tjänsterna använder fyra cookies. Cookies är små textfiler som lagras på din dator, mobiltelefon, surfplatta eller liknande. Kakorna innehåller data som samlats in för statistik om användningen av Nokas.no/.se/.dk/.fi. Vid användning av Nokas.no/.se/.dk/.fi samlas följande information:

- Din IP-adress, webbläsare och operativsystem

- Besökarens plats

- Tidpunkt för besöket

- Vilka sidor på Nokas.no/.se/.dk/.fi den registrerade IP-adressen besöker och hur länge besöket pågår

- Eventuellt vilken länk du kom från när du besökte Nokas.no/.se/.dk/.fi

- Vad du klickade på under besöktet och vad som laddades ned

Upplysningarna sänds från din webbläsare till Piwik och lagras på Piwiks servrar, samt Googles servrar.

Följande Piwik cookies används när du är inne på Nokas.no/.se/.dk/.fi: 
Piwik JavaScript Tracking Client används för att identifiera användare. Cookies från Piwik börjar med _pk_ref, _pk_cvar, _pk_id, _pk_ses.

Följande Google Analytics cookies används när du är inne på Nokas.no/.se/.dk/.fi:

Namn: Utma 
Kategori: Permanent 
Används till: Identifikation av unika besökare 
Lagringstid: Upp till 2 år

Namn: utmb 
Kategori: Session
Används för att:
Underhålla och fortsätta en användares session
Lagringstid:
Under varje användarsession

Namn: utmc 
Kategori: Permanent 
Används till: Att avgöra om en ny användarsession ska upprättas eller inte 
Lagringstid: Upp till 6 månader

Namn: utmt 
Kategori: Session 
Används till: Beräkning av hastighet på webbplatsen
Lagringstid: För varje användarsession

Navn: utmz 
Kategori: Permanent 
Används till: Lagring av referens som används för att nå webbplatsen
Lagringstid: Upp till 6 månader

Genom att använda Nokas.no/.se/.dk/.fi godkänner du att Nokas AS, Google och Piwik behandlar information om dig på detta sätt och för det syfte som anges här. Du kan vägra eller återkalla din acceptans för cookies på din dator genom att ändra inställningarna i webbläsaren.