X

Nokas har bytt namn till Avarn Security
Avarnsecurity.se

Gå till avarnsecurity.se »

Nokas fortsätter med kontanthantering

Fortsätt till Nokas.se »

Dag, natt, heltid, deltid?

Rörligt, flexibelt, lugnt, omväxlande, stationärt?

Många roller att välja på

Det finns många olika roller på Nokas, men oavsett vilket arbete du har så kan du förvänta dig detta:

  • ett arbete där din insats är viktig
  • goda utvecklingsmöjligheter i Nokas
  • varierande arbetsuppgifter
  • lön efter avtal
  • att vi tar din arbetsmiljö på allvar och ständigt arbetar med förbättringar

 

Möt några av våra medarbetare

 

Patrik - arbetsledare och väktare

 Catrine - stationär väktare i reception

 Atilla - skyddsvakt

 Sebastian - ordningsvakt

 Caroline - flygplatskontrollant

 

Läs mer om de olika rollerna


Väktare

Vi utför ronderande och stationär bevakning, områdes- och kvartersbevakning och utför larmåtgärder. Som ronderande väktare arbetar du oftast ensam och på natten. Din bil är ditt verktyg och du är noggrann, kan följa instruktioner och fatta beslut när så krävs.

Ibland arbetar du stationärt, t ex i en reception eller bevakningscentral hos någon av våra kunder, och då är det viktigt att vara lösningsorienterad och flexibel. Det finns många olika uppgifter som en väktare kan utföra!

Värdetransportör

Som värdetransportör använder du din bil som arbetsverktyg året om, och du arbetar både ensam och tillsammans med andra. I arbetet som värdetransportör ingår ofta kundkontakt och du trivs med att möta människor, är serviceinriktad, förtroendeingivande och ansvarstagande.

Uppräkningspersonal

Du arbetar med hantering av våra kunders kontanter, med uppräkning, insättning och packning. På så sätt omvandlas kundens fysiska pengar till elektroniska snabbt, säkert och effektivt. Arbetet utförs mestadels maskinellt. Du trivs i en icke-publik miljö, där merparten av dina kontakter är med dina kollegor. Du är ordningsam och strukturerad och kan hantera upprepade arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Larmoperatör

Du har kontakt med väktare, kunder, larminstallatörer, polis och andra myndigheter. Du tar emot och förmedlar både larmhändelser och felanmälningar åt våra kunder. Du fungerar även som stöd och hjälp för våra väktare. Som operatör behöver du vara stresstålig, tekniskt lagd och noggrann. Det är ett lagarbete där du arbetar i grupp, men där du även ofta behöver fatta egna beslut.

Tekniktjänster

Teknik är det område inom Nokas som utför alla tekniska säkerhetsinstallationer. Här kan du vara säker på att du alltid får de senaste utbildningarna och att vi tar tillvara på just dina speciella kunskaper. Exempel på roller är säljare, projektledare, säkerhetstekniker inom både lås, dörrautomatik och larm. Vi söker även kontinuerligt personal till våra butiker och verkstäder. 

Ordningsvakt

En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Det kan vara i lokaltrafiken, köpcentrum eller på sjukhus. Ordningsvakten har genomgått särskild utbildning och har större rätt att ingripa vid ordningsstörande och får avlägsna, omhändertaga och gripa. Det är viktigt att du är lugn, stresstålig och har hög social kompetens. 

Skyddsvakt

Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt är man i grunden väktarutbildad, men har en godkänd skyddsvaktsutbildning och förordnande från länsstyrelsen. Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.

Parkeringsvakt

Som parkeringsvakt bidrar du till att skapa en trygg trafiksituation för alla som befinner sig i trafiken. Det ingår i ditt arbete att kontrollera och rapportera fordon som är felparkerade, liksom att informera om kommande förändringar i trafiken. Det är ett rörligt utomhusarbete som utförs hela året runt och för att trivas som parkeringsvakt är du socialt kompetent, lugn och informativ.