Nokas Värdehanterings kundportal

Allt på ett ställe - här var vi samlat allt du som kund hos Nokas Värdehantering behöver.

Varning för alternativa värdepåsar!

Det har kommit till vår kännedom att en aktör, via brevutskick, erbjuder värdepåsar till bland annat Nokas kunder under falska förutsättningar genom ett påstående att det finns en norm som måste följas i branschen angående värdepåsar.  Detta påstående är felaktigt då det regelverk som ligger till grund för värdetransportbranschen och är utgiven av Rikspolisstyrelsen 2012:18 FAP 579-2, 7 Kap §23. inte reglerar någon särskild norm mer än att ”ska sedlarna eller värdepappren, om det är möjligt, vara säkerhetsförslutna i engångsemballage”. Om du som kund fått detta erbjudande, vänligen bortse från det. Nokas använder enbart påsar som är prövade och godkända av Nokas säkerhetsavdelning och våra försäkringsgivare. Dessa påsar är väl utprövade för vår verksamhet och anpassade efter vår kravbild. Den enda leverantören som erbjuder dessa påsar är Mercoprint, d.v.s. den leverantör som du beställer av i denna webbshop. Nokas accepterar inte och hanterar således inte några andra påsar än påsar av Mercoprint.

Kundtjänst Nokas Värdehantering

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har frågor, vill bli kund till Nokas eller behöver hjälp. Vi har öppet mellan 08.00 och 16:30 på vardagar.

Telefon: 010-222 6500 (08:00-16:30)            E-post: varde@nokas.com

FAQ

FAQ  Här finns svar på de vanligaste frågorna vi får till kundtjänst. Hittar du inte svaret på din fråga, kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig.

Nokas webCash

Logga in på Nokas webCash här 

Lathund för Nokas webCash finns här 

Materialbeställning  

Logga in för att beställa material här

Förändring av befintligt avtal

Vill du förändra något i ditt avtal fyller du i nedanstående blankett och skickar till Nokas Kundtjänst som återkommer till dig. Ändringen införs efter att Nokas bekräftat till dig. Ändringsblankett

Servicebox

Med Nokas får du tillgång till serviceboxar över hela landet och du kan deponera dina dagskassor när du vill, nära dig. Vill du teckna avtal för servicebox är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst

Här hittar du närmsta servicebox

Valuta

På vår webbportal Nokas Webcash beställer du någon av de 26 valutor vi erbjuder.

Aktuella valutakurser hittar du här 

Vill du bli kund hos Nokas Värdehantering?

Här hittar du alla våra värdetjänster