X

Nokas har bytt namn till Avarn Security
Avarnsecurity.se

Gå till avarnsecurity.se »

Nokas fortsätter med kontanthantering

Fortsätt till Nokas.se »

Nokas i nya uniformer

Vi byter nu ut våra uniformer och på bilderna nedan kan ni se hur vi kommer att se ut efter den 29 januari när vi kommer på besök.

För att ni som kunder skall känna er trygga vid överlämnandet av kontanter så är våra värdetransportörer lätta att känna igen och ser alltid likadana ut. Förutom legitimation så bär de alltid uniform. Den består av en grå byxa och en pikétröja, en stickad långärmad tröja och/ eller en grå jacka.                 

    Halvfigur jacka

Ytterjacka: midjekort i grå färg med svart ok över axlarna, svart ärm med Nokas logotyp på båda överärmar samt väktaremblemet över vänster bröst. Jackan är utrustad med tvärgående reflexpartier i jackans nederkant samt i höjd med handlederna.

    

Kortärmad pikétröja: grå med mörkare partier över axlarna och Nokas logotyp på vänster respektive höger ärm samt väktaremblem.

    

     

Långärmad tröja: svart NATO- tröja med Nokas logotyp på höger överärm och väktaremblem över vänster bröst.    

Långbyxa: mörkgrå med företagets logotype i vitt på vänster bens övre utsida. Byxan finns både med och utan reflexband i nederkant. 

Som huvudbonad används antingen en svart keps med silvervit företagslogotype framtill, eller en stickad svart mössa med silvervit logotype framtill.